Velo-Droom vakantiewoning

Otterlo op de Veluwe

Otterlo op de Veluwe

Genieten in Otterlo, lekker op de Veluwe

Lekker even weg met z’n tweeën, genieten van de natuur, rust, fluitende vogels, edelherten kijken, misschien ook wilde zwijnen spotten of moeflons? Fietsen of wandelen en genieten van lekker eten en een goed glas wijn of koud biertje. Dan is de Veluwe de plek om naartoe te komen en Velo-Droom de B&B om te overnachten. B&B Velo-Droom is geopend vanaf 1 juli 2018.

We zijn de B&B begonnen omdat we het zelf ook altijd heel leuk vinden om ongecompliceerd te genieten en de persoonlijke ontmoetingen bij een B&B spreken ons aan. Op youtube hebben we een filmpje geplaatst, zodat je al een beetje kunt rondkijken.

Velo-Droom ligt in het mooie dorpje Otterlo verscholen in de bossen, bij zandverstuivingen en heidevelden, in de gemeente Ede. Onze B&B bevindt zich op minder dan 4 km van het Kröller-Müller Museum en op 2 km van de ingang van het Nationaal Park Hoge Veluwe.

De naam van onze B&B geeft aan waar wij voor staan: Velo, vanwege het fietsen, waarvoor Otterlo echt een perfecte uitvalsbasis is. Met een kleine verwijzing naar Veluwe. Droom, omdat je hier heerlijk kunt slapen en dromen over de mogelijkheden van de volgende dag.

Jan & Audrey van den Berg

logo_Velo-Droom Otterlo

Website: Velo-Droom
E-mail: info@velo-droom.nl
Tel: 06-57547079
Adres: Buurtboslaan 9
, 6731 CX Otterlo

.

.

.

.

.