Gezinsvriendelijk uiteten bij Restaurant De Hoge Veluwe

Middenin Het Nationale Park De Hoge Veluwe ligt in het Park Paviljoen Restaurant De Hoge Veluwe. Hier geniet je samen met je gezin van echt verse, zoveel mogelijk biologische producten én groenten uit eigen tuin. Dat is pas smullen!

Gezin eten bij het Restaurant De Hoge Veluwe

Restaurant De Hoge Veluwe:

Smaakvol dineren: Op een ietwat winderige voorjaarsdag testen wij dit gezinsvriendelijke restaurant voor je uit. En we kunnen nu alvast verklappen: het eten is om je vingers bij af te likken! En echt waar, ook het kidsmenu is absoluut de moeite waard aldus onze kleine fijnproevers.
Met een ligging middenin in de natuur, want zeg nou zelf, een restaurant gelegen in één van de grootste natuurparken van Nederland is de locatie absoluut bijzonder. Je combineert een bezoek aan het Restaurant ook heel gemakkelijk met een gezinsdagje in het Park. Fietsen, wandelen, een bezoekje brengen aan het ondergrondse museum Museonder het kan hier allemaal.

Lokale ingrediënten
Terug naar het Restaurant. Hier is echt geïnvesteerd in goed en smaakvol eten. En dat proef je. Als ook de kinderen dat kunnen beamen, want zeg nou zelf, de kleine eters plezieren is vaak de grootste uitdaging, dan weet je dat je hier goed zit. Extra leuk detail is dat ze bij Restaurant De Hoge Veluwe zoveel mogelijk groenten uit eigen moestuin gebruiken.
Ook geniet je hier van heerlijke wildgerechten, een goed stuk vlees en écht verse friet. Ben je een wijnliefhebber? Dan zit je hier ook uitstekend, want de wijnen zijn met zorg uitgekozen en passen wat ons betreft heel goed bij het diner.
Natuurlijk is er ook aandacht besteed aan het nagerecht. Liefhebbers van desserts komen hier ook absoluut aan hun trekken met keus uit bijvoorbeeld gekarameliseerde broodpudding, vanille-ijs of een heerlijke vijgencompote.

Menu restaurant De Hoge Veluwe

Gezinsvriendelijk restaurant

Restaurant De Hoge Veluwe is zeker geschikt voor gezinnen met kinderen. Niet alleen bieden ze een uitstekend kindermenu met niet al te veel keus ( fijn!), buiten vind je ook een toffe speeltuin. Bij mooi weer eet je lekker op het buitenterras terwijl je ondertussen een oogje in het zeil houdt op de kinderen.
We starten met een partijtje Minigolf USA. Het lijkt op midgetgolf, alleen zijn de banen veel ruimer en uitdagender. Er wordt Minigolf gespeeld op speciaal kunstgras en de banen zijn afgewerkt met grote natuurstenen en een prachtige tuin. De holes zijn langer dan de standaard midgetgolfbanen. Het voelt een beetje alsof je op vakantie bent door de mooie tuin en het uitzicht op het meer van Bussloo.

Speeltuin Otterlo Hoge Veluwe restaurant

Fijn is ook dat het kindermenu kindvriendelijk geprijsd is. Want we weten allemaal, uiteten is al prijzig genoeg en dan is het fijn dat je niet de hoofdprijs betaald voor het kindergerecht. En aan de kwaliteit doet het niets af, want als ik de mening van onze kidsreporters mag geloven is super lekker en smullen!

Toffe zomeractie

Het Restaurant heeft in samenwerking met Het Nationale Park De Hoge Veluwe nu ook een leuke zomeractie. Tot en met 31 augustus kun je extra voordelig genieten van alles wat het Park te bieden heeft. Koop je namelijk na 17.00 uur een dagentreekaartje bij één van de ingangen en je dineert daarna in het restaurant, krijg je je entreebedrag terug. Dat is pas fijn! Let wel even op dat dit niet voor de toeslag auto geldt.

Hoe leuk is dat! Culinair genieten in een prachtige natuurlijke omgeving én in een kindvriendelijke setting! Zowel wij als onze kinderen hebben hier genoten en raden het iedereen aan die graag culinair geniet tegen een redelijke prijs.

Menukaart en gezin uiteten Otterlo

Praktische informatie
Het restaurant ligt in het Park Paviljoen in het centrum van het Park. Hier vind je een ruim aanbod aan parkeerplaatsen. Het restaurant is uiteraard rolstoeltoegankelijk en goed bereikbaar vanaf de parkeerplaats.

Restaurant De Hoge Veluwe is dagelijks geopend. In de zomermaanden met verlengde avondopenstelling. In de maanden juni en juli tot 21.30 uur, in augustus tot 20.30 uur en in september tot 19.30 uur. Alle actuele openingstijden vind je terug op de website van het restaurant.