Spar Otterlo

Otterlo op de Veluwe

Otterlo op de Veluwe

Maak kennis met Spar Otterlo

Onze winkel
Sinds 2017 zijn wij, Johan en Saron van Leijenhorst trotse eigenaar van de SPAR in Otterlo. Begin 2018 is onze winkel volledig verbouwd naar de Spar 3.0 formule. Wij zijn trots op onze verbouwde winkel en op ons team die elke dag weer klaar staan om onze klanten vriendelijk en vakkundig te helpen. Naast dat onze winkel een belangrijke buurtfunctie vervuld, hebben we ook een sterke toename van toerisme in het zomerseizoen. Zo kun je bij ons terecht voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor lokale producten en souvenirs.

Onze speerpunten
Wij hebben het lekkerste brood van de regio dankzij het ambachtelijke brood van Bakker Schreuder uit Uddel. Daarnaast bakken wij zelf (stok)brood en lekkernijen af en garanderen we brood tot sluitingstijd. Wij bezorgen de boodschappen ook op je thuis- of zakelijke adres in Otterlo, Wekerom en Harskamp. Naast de beste verse producten en het brede assortiment, kun je bij ons ook terecht voor de beste barbeque producten en gekoelde dranken. Zo worden je zomeravonden nog beter. Ook zijn wij lokaal betrokken in de gemeenschap en sponsoren we regelmatig activiteiten. Verder zorgen we ervoor dat de winkel altijd netjes en opgeruimd is en we precies hebben waar onze klanten om vragen. Ook maken wij tijd voor onze klanten voor een praatje of een luisterend oor.

Waar vind je ons?
Wij zijn te vinden aan de Dorpsstraat 4a in Otterlo. Aan de Dorpsstraat is er parkeergelegenheid voor zowel de fiets als met de auto (blauwe zone). Tijdens de vakantieperiode is er ook de mogelijkheid om je auto te parkeren op de openbare parkeerplaats van de Waldhoorn aan het Mosselsepad.

Website: Spar Otterlo
E-mail: sparotterlo@despar.info
Tel: 0318-591246
Adres: Dorpsstraat 4a, 6731 AT Otterlo

 

.

.

.