Restaurant De Hoge Veluwe

Otterlo op de Veluwe

Restaurant De Hoge Veluwe

Maak van 1 april t/m 31 augustus gebruik van de dineractie van Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

Parkrestaurant De Hoge Veluwe ligt in het centrum van Het Nationale Park De Hoge Veluwe in Otterlo ; een prachtig restaurant waar je niet alleen van de lekkerste wildgerechten geniet, heerlijke kindermenu’s verorbert, maar waar je ook picknickmandjes aanschaft voor tijdens je wandel of fietsroute door het park.

Gezin eten Parkrestaurant Park Paviljoen

Parkrestaurant De Hoge Veluwe: Dineractie

Maak van 1 april tot en met 31 augustus gebruik van de dineractie van Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Als u na 17.00 uur een entreekaartje koopt en daarna komt dineren in het restaurant, krijgt u bij besteding vanaf €25 per persoon uw entreegeld (excl. auto) terug. Dat is nog eens genieten van goed eten, midden in de natuur. Restaurant De Hoge Veluwe is zeven dagen per week geopend en gevestigd in het Park Paviljoen, in het centrum van Het Nationale Park De Hoge Veluwe.


Speeltuin

Het Parkrestaurant heeft een prachtig terras vanwaar je een goed overzicht hebt op de natuur speeltuin naast het restaurant. Hier kunnen kinderen heerlijk klimmen, glijden, schommelen en nog veel meer. Ook staan er picknicktafels en kan je vanaf hier ook op de fiets stappen om het park te ontdekken
Voor of na het eten wandel je ook heel gemakkelijk de Parkwinkel in direct naast het restaurant. Leuk om even rond te snuffelen en prachtige natuurgerichte items te kopen voor thuis.

Uitgebreide menukaart

Het Parkrestaurant is zeven dagen per week geopend. Je komt dus eigenlijk nooit voor een gesloten deur! Hier vind je het meest uitgebreide assortiment van alle in het park gevestigde horeca. Er is dus altijd wel wat lekkers te vinden.
Het hele jaar door kun je hier terecht voor een korte stop, lekkere lunch of heerlijk diner. De koks koken graag met wild uit eigen park en je eet hier ook van de lekkerste verse producten uit moestuin ‘de Pampel’, de eigen kruidentuin.

Voor thuis

Je kunt in de Parkwinkel de heerlijke smaken van de Hoge Veluwe naar huis halen. Afhankelijk van het seizoen is er een wisselend aanbod aan wild herten- en zwijnenvlees te verkrijgen. Zo geniet je thuis nog even na.
Meer informatie over het Parkrestaurant vind je hier.

Website: www.restaurantdehogeveluwe.nl
Mail: reserveringen@hogeveluwe.nl 
Tel: 055- 833 0833
Adres: Houtkampweg 9b, 6731 AV Otterlo

.

.

.

.

.