Velo-Droom

Nieuwe B&B in het dorp Otterlo. Ruime nieuwe kamer met 2 boxspring matrassen, eigen toilet en douche. eigen ingang en een overdekt terras met fraaie tuin. Een prachtige uitval basis voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers. Uitgebreid rollend ontbijtbuffet op de kamer.
Velu-Droom B&B
Buurtboslaan 9 Otterlo

Tel.nr. 06-57547079
E-mail: info@velo-droom.nl
www.velo-droom.nl

Weekend naar de Veluwe

Het vakantiehuis staat in het dorpje Otterlo midden in de bossen. Otterlo is een toeristisch dorp met veel natuur en natuurlijk het schitterende park: ‘De Hoge Veluwe’. Het vakantiehuis is geschikt voor 2-4 personen, er zijn geen huisdieren toegestaan.
Weekend naar de Veluwe
Tel.nr. 06-22956923
E-mail: info@weekendnaardeveluwe.nl
www.weekendnaardeveluwe.nl

Boshuisje Veluwe

In het prachtig gelegen Otterlo midden in de bossen, hebben wij een gezellig, comfortabel huisje te huur. Vanaf het huisje kunt u zo de bossen in wandelen, op de fiets stappen voor de mooiste fietsroutes, leuke dagtrips maken of lekker genieten in de tuin van de vogels en de eekhoorns.
Conny Theunissen
Tel.nr. +31(0)630637090
E-mail: info@boshuisjeveluwe.nl
www.boshuisjeveluwe.nl

Welness Vakantiewoning

Sinds augustus 2012 bieden wij onze Wellness woning aan, welke in de Veluwse bossen is gelegen, voor een ontspannen verblijf met veel privacy. Ideaal voor een gezellig weekend met vrienden of een ontspannende gezinsvakantie.
Mosselsepad 14
6731 SM Otterlo
www.wellness.vakantiewoning.nl

Fam. W. Onderstal

Op de boerderij waar wij wonen hebben wij een vakantiewoning staan. Het is een boerderij in bedrijf met koeien, varkens, geitjes etc. het is landelijk gelegen. 
Het huisje is voor 2-6 pers. beschikbaar. Een ideale plek voor een vakantie.
Westenengendijk 52
6732 GR Otterlo
Tel.nr. 0318-457888

E-mail: info@familie-onderstal.nl
www.familie-onderstal.nl

Vakantiebungalow Noorderpark

Prachtig gelegen vakantiewoningen aan de rand van de bossen en nabij een zandverstuiving en de heide. Op 1 km afstand van winkels en restaurants en dichtbij de ingang van het Nationale Park De Hoge Veluwe
Mosselsepad 24 Noorderpark
6731 SM  Otterlo
Tel.nr. 06-55907398

E-mail: info@blikopkleur.nl
www.veluwenoorderpark.nl