Grand Cafe Hotel Kruller

De oudste herberg van Otterlo schrijft geschiedenis sinds 1812. Een huiselijke plek voor smulpapen, gezelligheidsdieren, cultuur snuivers en natuur bewonderaars op 700 meter van Het Nationaal Park de Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum. Ons Grand Cafe Hotel Kruller is een fijn en centraal startpunt voor een Lange Afstand wandeling, klompenpad route of fietstocht. Strijk bij ons neer en ervaar zelf.
Dorpsstraat 19
6731 AS Otterlo
Tel.nr. 0318-591231
E-mail: info@kruller.nl
www.kruller.nl

De Waldhoorn

De Waldhoorn is gastvrij en veelzijdig en biedt een uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs. Kom eens langs om de gemoedelijke sfeer te ervaren. Wie een dagje wandelen of fietsen wil starten (of daarvan even wil bijkomen) met een kop koffie en een heerlijk stuk appeltaart, wie een bruiloft of een personeelsfeest heeft te vieren, op zoek is naar een leuke activiteit, of gewoon lekker wil eten, is bij ons aan het juiste adres.
Dorpsstraat 2
6731 AT Otterlo
Tel.nr. 0318-591239
E-mail: info@de-waldhoorn.nl
www.de-waldhoorn.nl

Eetcafé De 3 Ster

Een gezellig eetcafé bij de kerk in Otterlo! Wilt u gezellig een drankje nuttigen of een hapje eten met uw gezelschap? Dan bent u bij de 3ster aan het juiste adres. Wij bieden u een uitgebreide menukaart, en een geweldige sfeer! Wilt u het eetcafé tot uw beschikking hebben voor een feest, bruiloft of een andere gelegenheid?
Kerklaan 13-15
6731 BA Otterlo
Tel.nr. 0318-592166
E-mail: contact@3ster.nl
www.3ster.nl

Hostellerie Carnegie Cottage

Aan een zandweggetje met prachtig uitzicht over de heide heten wij u welkom in hotel-restaurant Carnegie Cottage. Laat u verrassen door de charme van dit unieke plekje. Het hotel heeft 12 unieke kamers met heerlijke bedden, restaurant, serre en zonnig terras. Carnegie Cottage ligt op 7 minuten loopafstand van het Nationaal Park de Hoge Veluwe met het wereldberoemde Kröller-Müller museum.
Onderlangs 35
6731 BK Otterlo
Tel.nr. 0318-591220
E-mail: info@carnegiecottage.nl
www.carnegiecottage.nl