Groepsaccommodaties Otterlo 

Ook voor overnachten met een groep kun je prima terecht in het dorp Otterlo op de Veluwe. Bij elke groepsaccommodatie kun je terecht wanneer je op zoek bent naar ruimte, natuur en vrijheid. Ze liggen allemaal dichtbij het natuurgebied van Nationaal Park de Hoge Veluwe en je zit altijd op korte (fiets)afstand van het centrum van het dorp Otterlo. Wat wil je nog meer? Meer informatie over groepsaccommodaties zie hieronder.

Groepsaccommodatie De Houtkamp

We beschikken over een royale groepsaccommodatie voor groepen tot 65 personen, vriendelijk geprijsd.  Gelegen aan de rand van Otterlo, omgeven door veel bos. En echt naast de ingang van nationaal park De Hoge Veluwe! Een heerlijk verblijf voor verenigingen, scholen, jeugdclubs, maar ook families of vriendengroepen zijn hier van harte welkom! 
Houtkampweg 7
6731 AV Otterlo
Tel.nr. 0318-591706
www.dehoutkamp.nl

Groepsaccommodatie De Boomstronk

Bos, landelijk logeren met een groep op de Veluwe in alle rust en echt buiten zijn, het kan op onze kampeerboerderij De Boomstronk in Otterlo. Een gezellige gerenoveerde rolstoelvriendelijk groepsverblijf op boerderij ”Oud Beekdal” aan de rand van de Otterlose bossen met zandverstuiving en heide nabij het Nationale Park De Hoge Veluwe.Onze groepsaccommodatie op de Veluwe biedt plaats aan 30-50 personen.
Roekelsebosweg 3
6731 SH Otterlo
Tel.nr. 0318-591408
www.boomstronk.nl

Groepsaccommodatie Woudegge

Wij zijn het hele jaar door geopend en kunnen groepen tot 60 personen ontvangen. Daarmee is onze groepsaccommodatie zeer geschikt voor onder andere schoolreizen, werkweken, sportkampen, familiereünies of jeugdgroepen van kerken. In en om de kampeerboerderij kunnen uiteenlopende activiteiten ondernomen worden. Groepsaccommodatie Woudegge is goed onderhouden en comfortabel ingericht.
Roekelsebosweg 5
6731 SH Otterlo
Tel.nr. 0318-591291
www.woudegge.nl