Otterlo Events

Midden op de Veluwe, centraal in ons land, ligt het grootse Otterlo Events in het kleine Otterlo. Nergens in Nederland gaan in- en outdooractiviteiten zo nauw samen met de natuur als hier. De hoofdlocatie van Otterlo Events is gevestigd in vroegere manege de Mossel. Uniek aan deze locatie is dat de meeste activiteiten ook indoor mogelijk zijn. Hierdoor bieden wij het hele jaar door fantastische uitjes, ongeacht het seizoen. Wij maken jouw dag uit zorgeloos compleet. Zoek dus naar de leukste events voor een hoog budget of een laag budget.
Mosselsepad 28
6731 SM Otterlo
Tel.nr. 0318-265265
E-Mail: info@otterloevents.nl
www.otterloevents.nl

De Beeksehoeve

Wij helpen u graag met het organiseren van uw familie-uitje, bedrijfsfeest of vergaderarrangement.  De Beekse Hoeve is gespecialiseerd in het organiseren van huifkartochten, complete arrangementen en losse activiteiten op Veluwe en vaartochten in Lathum.
Heideweg 2a
6732 SN Otterlo
Tel.nr. 06-16612288
www.beeksehoeve.nl

De Veluwespecialist Otterlo

De VeluweSpecialist Otterlo verwelkomt graag iedere vakantieganger, vrienden of familiegezelschap om hun dagje uit te laten starten vanuit het centrum van Otterlo. Met unieke vervoersmiddelen verkent u de Veluwe met Loopfietsen, fatbikes, e-steps, twizy’s maar uiteraard ook “gewoon” per e-bike of 7 versnellingsfiets helpen u graag met het organiseren van uw familie-uitje, bedrijfsfeest of vergaderarrangement. 
Arnhemseweg 2b
6731 BS Otterlo
Tel.nr. 0318-701485
E-mail: Otterlo@veluwespecialist.nl
www.veluwespecialist.nl

Geert Tweewielers

In het centrum van Otterlo op de doorgaande weg naar de ingang van het natuurpark de Hoge Veluwe vindt u Tweewielerspecialist Geerts Tweewielers. Neem gerust een kijkje in onze nieuwe winkel. Hier op de website vindt u onder andere informatie over de verkoop van nieuwe fietsen. Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van fietsen, elektrische fietsen, elektrische scooters en kinderfietsen.
Dorpsstraat 2C
6731 AT Otterlo
Tel.nr. 0318-595404
www.geerts-tweewielers.nl

Stalhouderij Wouter Hazeleger

Stap in de huifkar en neem plaats achter de twee krachtpatsers, de Shire Horses van Wouter Hazeleger, voor een huifkartocht over de Veluwe. In de huifkar geniet je in alle rust van de mooie omgeving en verstoort niets een goed gesprek of de geluiden van buiten. Huur een huifkar en men de paarden zelf of ga met een koetsier op pad.
Westernengerdijk 62
6732 GR Otterlo
Tel.nr. 0318-591913
www.huifkarren.nl

Simia Buitensport
Buitengewoon beleven, durf jij!
Klimbos
Apeldoornseweg 60
6733 SC Ede

Het Mussennest
Beekdalseweg 1
6731 SG Otterlo 
085 - 020 12 10