OVERNACHTEN IN EEN PIPOWAGEN BIJ BOERDERIJ MOSSEL 

Afgelopen week mochten wij op een wel héel bijzondere locatie overnachten. Midden in de natuur, alleen te bereiken te voet, met de fiets of te paard, met de Veluwe als achtertuin; logeerden wij in een heuse Pipowagen bij Boerderij Mossel nabij Otterlo.💚 Wat een fijne, tiny en kneuterige wagen op wielen

Op uitnodiging van Boerderij Mossel overnachten wij in deze ’tiny’ pipowagen met schattige geruite gordijntjes voor de ramen, een 2 persoonsstapelbed van waaruit je naar buiten kunt kijken en genieten van de Veluwe als jouw achtertuin.

Wat vonden wij het fantastisch om een nacht te mogen logeren in zo’n bijzondere accommodatie. En de kinderen? Die waren er niet bij weg te slaan 🥰

Om het helemaal af te maken kun je ’s avonds tijdens schemering nog een spannende wandeling maken om de Veluwse ‘big 5’ te spotten. Een toffe ervaring voor kids en voor volwassenen!

En ’s ochtends staat er een heerlijk ontbijtje voor je klaar dat je kunt nuttigen buiten in de tuin bij de Pipowagen. Even wat minder mooi weer? Dan zit je lekker binnen.

Ook zin gekregen om zo’n bijzondere ervaring mee te gaan maken? Dat snappen wij! Deze pipowagen is het hele jaar door te huren.

Website: https://www.boerderij-mossel.nl/
Mail: info@boerderij-mossel.nl
Tel: 06-24600555
Adres: Mosselseweg 2, 6731 SK Otterlo