Wat voor avonturen beleven Sinterklaas en zijn Pieten dit jaar in Otterlo?

De intocht van Sinterklaas in Otterlo is elk jaar omgeven van een vleugje ‘geheimzinnigheid’. Hoe zullen de Sint en zijn Pieten dit jaar hun entree maken? Eén ding staat vast de goedheiligman heeft enorme zin om weer naar Otterlo te komen.

Op zaterdag 25 november om 14.00 uur start het grote Otterlose Sinterklaasfeest bij Dorpshuis De Aanloop. Nadat De Sint is welkom geheten zal hij samen met de kinderen in optocht door het dorp trekken. Tijdens de optocht is er een geheime tussenstop. Waarom zou dat zijn…? Klokslag 15.00 uur eindigen de kinderen (t/m groep 4) bij De Sero aan de Sportlaan, alwaar het programma zal starten met diverse activiteiten, met als hoofdgasten natuurlijk Sinterklaas en zijn Pieten.

Kinderen uit de groepen 5 t/m 8 kunnen bij de geheime tussenstop plaatsnemen in een echte Safari jeep. Vervolgens kunnen zij deelnemen aan diverse survival-activiteiten op Droompark De Zanding. Na afloop worden de kinderen naar De Waldhoorn gebracht en getrakteerd op een broodje worst en warme chocolademelk. Dit jaar zal De Beekse Hoeve de organisatie van deze activiteiten voor haar rekening nemen. Gezien de grote belangstelling van voorgaande jaren is het raadzaam je van te voren in te schrijven. Inschrijfformulieren kunnen ingeleverd worden bij Dorpshuis De Aanloop.

Al met al heeft de organisatie, bestaande uit Ondernemend Otterlo (O2) en De Beekse Hoeve, een gevarieerde middag in petto. Van de Sint en zijn Pieten hebben we in ieder geval vernomen dat zij er enorm naar uitkijken!

Voor meer informatie kan je contact opnemen met:
Marco van den Brink | marco@hindz.nl