Zaterdag 7 april a.s. geeft Fanfareorkest “Oefening Baart Kunst” uit Otterlo o.l.v. Chris Kok haar jaarlijkse voorjaarsconcert in het Kulturhus aan het Dorpsplein in Wekerom. Het concert begint om 20.00 uur en de zaal gaat om 19.30 open. De toegang is gratis!

Sinds het aantreden van dirigent Chris Kok uit Ede heeft OBK zich toegelegd op het geven van concerten met een bijzondere programmering.

Het programma van dit voorjaarsconcert zal geheel in het teken staan van muziek van de Britse eilanden. Onder de titel “OBK goes Britain” speelt het orkest o.a. de Ouverture “Rule Brittania”, schotse klanken in Hymn of the Highlands, en een selectie uit de Ierse dansshow Lord of the Dance.

Bijzonder bij dit laatste werk is, dat het fanfareorkest versterkt wordt met een fluit-,viool- en accordeonsolist en harp.

Na de pauze zal het jeugdorkest o.l.v. Frits Zwanenburg voor het voetlicht treden en zal het Fanfareorkest het programma afsluiten met een keur aan Engelse popmuziek van o.a. Phil Collins, The Beatles, Adele en Queen.