Op vrijdag 22 december organiseren we weer een verlichte wandeling, waar zo’n 500 waxinelichtjes in glazen potten langs de route staan. We gaan deze keer een hele andere kant op dan vorig jaar, maar het wordt weer een wandeling met veel sfeer, verrassingen, lekkers onderweg en sfeervolle muziek. Ook is er weer een gedenkmoment voor onze dierbaren waar we aan denken met de kerstdagen, deze keer niet met lichtjes maar met hartjes.

Verder gaan we niet te veel verklappen, want het moet verrassend zijn voor jong en oud. Ik heb nog een vraag, of er  enthousiaste mensen zijn die ons een handje willen helpen op de dag en/of de avond. Er moeten weer zo`n 500 glazen potten worden klaargezet op de route en s`avonds de waxinelichtjes aangestoken, of helpen bij de stops onderweg enz. enz. Ook loopt het met de sponsoring nog niet erg hard, dus willen we het weer gratis doen zoals vorig jaar moeten er nog wel een paar sponsors bij komen.

De wandeling begint bij De Waldhoorn , er kan worden gestart  van 18.00 uur tot 19.00 uur. We vragen wel om je op te geven vanwege een hapje of drankje onderweg. Op  de kerstmarkt op 16 December staan we ook, daar kunnen jullie je ook opgeven.

Hebben jullie nog vragen, bel dan even naar 0610636513, of mail naar truidaribbers@upcmail.nl daar kun jullie je ook opgeven om mee te lopen, of telefonisch bij De Waldhoorn op nummer 0318-591239.

Graag tot ziens allemaal op vrijdag 22 December.