Minicamping de Damakker

Otterlo op de Veluwe

Otterlo op de Veluwe

Landelijke omgeving op de rand van de Hoge Veluwe

Alle plaatsen zijn voorzien van een tegelplateau waarover de voortent geplaatst kan worden. Op onze camping is plaats voor uw caravan, tent of camper. Trekkerstentjes zijn ook van harte welkom. U heeft de beschikking over een van onze ruime plaatsen (uw auto staat bij uw caravan of tent). In het voor- en naseizoen hebben wij leuke aanbiedingen voor u in petto.

Daarnaast hebben wij een mooie fietsenstalling, waar u uw elektrische fiets kunt opladen. Er is tevens gratis Wi-Fi voor onze gasten.

Onze sanitaire voorzieningen zijn van alle gemakken voorzien. De was- en douchegelegenheid heeft vloerverwarming. Deze bestaat uit een wastableaut en vijf douches. Daarnaast kunt u (tegen betaling) gebruik maken van de wasmachine.

Op de camping is een speelhoek voor kleintjes en elders op het erf is voldoende ruimte om met de aanwezige skelters te spelen. Uitleven op de trampoline hoort er natuurlijk ook bij! Wat dacht u van een spelletje JEUX DE BOULES op de speciaal daarvoor aangelegde jeux de boules baan. Verder zijn er op het erf kippen en cavia’s die samen met de geitjes graag eens kennis met u willen maken. Uw kat en hond zijn ook van harte welkom, mits aangelijnd.

Website: Minicamping De Damakker
Mail: cobi.meijer61@gmail.com
Tel: 0318-591625
Adres: Barneveldseweg 20, 6731 EK Otterlo

Reserveren

.

.

.

.

.

.