Het Lorkenbos

Otterlo op de Veluwe

Otterlo op de Veluwe

Het Lorkenbos is een echt Veluws familiebedrijf

We zijn al sinds 1954 gevestigd op een prachtig stukje Veluwe aan de rand van Otterlo. We bieden al ruim 70 jaar vakantiebungalows aan die staan te pronken langs een mooi heideveld. De bungalows variëren van grootte en comfort. Gezelschappen van 2 tot 16 personen en uiteraard meer als je meerdere bungalows huurt, kunnen bij ons terecht. Maar we bieden ook kampeerplaatsen voor mensen met een tent, caravan of camper.

Ons kleine en hechte team staat voor alle gasten klaar. Klein en groot heeft bij ons een fijne tijd. We zijn geen feestcamping en gaan er van uit dat mensen dat ook niet bij ons zoeken. We hebben drie speeltuintjes, een restaurant en in de zomer een Recreatieteam en een buitenzwembad.

We hopen dat geen enkele gast met ontevreden gevoel naar huis gaat. Daar werken we dagelijks hard aan. Je komt bij ons namelijk om te onthaasten. Je komt genieten van de natuur, de rust, ruimte en natuurlijk elkaar.

Als je houdt van schone huizen, heide, zandverstuiving, bos en de dieren die daar wonen, kun je gerust een ontspannen verblijf bij Het Lorkenbos boeken. We geven iedere gast een kaart van de omgeving om heerlijk te gaan fietsen of wandelen door de Otterlose bossen. Maar er zijn ook folders van verschillende bedrijven zoals attracties en activiteiten te vinden in onze receptie voor de mensen die wat actievers zoeken. En vergeet ook niet het Mtb-pad op de zuid Veluwe. Die kun je gewoon bij ons starten. Zien we je snel?


Website: Het Lorkenbos

Mail: receptie@lorkenbos.nl
Tel: 0318-591567
Adres: Mosselsepad 64, 6731 SM Otterlo

.

.

.

.

.

.

.

.

.