Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Otterlo Boerderij de Waldhoorn: Kerstmarkt en ijsbaan

16 december, 2017 @ 13:30 - 20:00

Op zaterdag 16 december a.s. is er bij De Waldhoorn in Otterlo weer een traditionele Kerstmarkt van 14.00 uur tot 20.00 uur.

December is de gezelligste maand van het jaar en die gaan we dit jaar nóg gezelliger maken. De Kerstmarkt in Otterlo biedt u een ultiem winterplezier. Het terras en de parkeerplaats worden omgetoverd tot kerstmarkt. De fonkelende kerstverlichting en kerstmuziek voor iedereen zorgen voor een bijzondere sfeer. Op de Kerstmarkt kunt u bewonderen, proeven, genieten en de meest uiteenlopende kerstsnuisterijen kopen. Wordt het een handgemaakte kerstbal, een houten engeltje of een van de vele andere kerstdecoraties? Voor de kinderen is er van alles te doen, dit jaar hebben we voor het eerst ook een IJSBAAN , en ook de kelder van de schietvereniging is weer geopend, er kan onder deskundige begeleiding worden geschoten, en er zijn muzikale intermezzo’s.

De inwendige mens wordt verzorgd met verschillende vers bereide wintergerechten en smaakvolle hapjes. Glühwein, Kruidenbitter, warme chocolademelk, hapjes en drankjes zijn op diverse plaatsen verkrijgbaar en natuurlijk ontbreken de kerstbomen en de vers gebakken oliebollen niet!

Bij De Waldhoorn verzorgen we een sfeervolle Kerstmarkt met veel gezelligheid, kerstmuziek, een keur aan activiteiten en mooie handelswaar. Er zijn nog enkele plaatsen vrij, dus als iemand nog een kraam wil huren, stuur dan een mail naar onderstaand adres.

Wij zien u graag op 16 december in Otterlo!

Voor meer informatie: truidaribbers@upcmail.nl

Gegevens

Datum:
16 december, 2017
Tijd:
13:30 - 20:00
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

Wijnand van de Vendel

Locatie

De Waldhoorn
Dorpsstraat 2
Otterlo, Gelderland 6731 AT
+ Google Maps
Website:
http://www.de-waldhoorn.nl/