De Wever Lodge

Veluwe met kinderen

De Wever Lodge

Veluwe met kinderen

Otterlo op de Veluwe

de Wever Lodge – De verborgen lodge op de Veluwe

Otterlo: De Wever Lodge. In het hart van de Veluwe, half verscholen tussen de bomen en omringd door een van de mooiste natuurgebieden van Nederland, staat de Wever Lodge. Een kleinschalig hotel met 14 gastenkamers, 2 cottages en een bistro. Hier is de liefde voor natuur, ambacht en kwaliteit in alles voelbaar. Zoals in het interieur en de kamers waar kleuren en materialen uit de natuur de sfeer bepalen.

Niet alleen de natuur maakt deze plek bijzonder, dit komt ook door de historie die erbij hoort. Al in 1934 was de karakteristieke villa in gebruik als Pension de Wever. Sindsdien kwamen de gasten van overal hiernaartoe. Voor de natuur, de rust en voor wat misschien wel het allermooiste uitzicht van de Veluwe was: het heideveld in de voortuin.

En zo is het nu nog steeds. Inmiddels is de naam van het oude pension weer in ere hersteld en is het hotel na een grondige verbouwing omgedoopt tot de Wever Lodge.

In de omgeving van de Wever Lodge is van alles te ontdekken. Op cultureel gebied kunnen gasten hun hart ophalen met onder andere Het Nationale Park De Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum dat om de hoek ligt. Voor wie iets sportiefs wil ondernemen, is er op loopafstand een tennisvereniging die de gasten van de Wever graag verwelkomt, net zoals de stalhouderij in de buurt dat doet. Direct voor de deur zijn kilometers aan wandel-, fiets-, en mountainbikepaden om eindeloos door de natuur te dwalen. En wie iets bijzonders wil, kan de lokale ambachtsmensen ontmoeten met wie de Wever graag samenwerkt. Ze zijn regelmatig bij de lodge te vinden, maar ook in hun eigen werkplaats te bezoeken.

Voor wie de drukte van de stad wil ontvluchten, is de Wever Lodge een fijne plek om met familie, vrienden of zakelijke relaties naartoe te gaan. Een inspirerende omgeving waar tijd geen rol lijkt te spelen. Of het nu door de mooie ligging of de authentieke en relaxte sfeer van de lodge komt, het is ook een plek waar je je als gast al heel snel thuis kunt voelen.

Website: www.weverlodge.nl
E-mail: verblijf@weverlodge.com
Tel: 0318-591220
Adres: 
Onderlangs 35, 6731 BK Otterlo

Boek een kamer

.

.

.

.

.

.