De Waldhoorn

Otterlo op de Veluwe

Wallies Tiny Resto

Otterlo op de Veluwe

De Waldhoorn

Is dé ontmoetingsplek op de Veluwe omringd door natuur en cultuur

 De Waldhoorn
Bekijk hier de menukaart: www.de-waldhoorn.nl#menukaart

Eten en drinken
De keuken werkt vanuit de seizoenen, gerechten met een verhaal, duurzaam en lokaal waar mogelijk. Geniet in de winter van de wildgerechten of kom juist in het voorjaar voor een fris aspergegerecht of geitenkaassalade met honing uit eigen bijenkasten. Proef de Veluwe bij De Waldhoorn.

Naast de mogelijkheid om te kiezen uit de huidige menukaart, biedt De Waldhoorn ook de optie om te kiezen uit een van onze high arrangementen, BBQ-diner of het shared dining menu. Reserveren kan via: https://ap.lc/SihhC

Activiteiten
De Waldhoorn heeft prachtige activiteiten en excursies op de Veluwe voor jong en oud. Of je nu met familie of met vrienden komt, De Waldhoorn zorgt voor een compleet verzorgde dag. Onze activiteiten zijn gemakkelijk te combineren met ontbijt, lunch of diner.

Bekijk hier onze activiteiten: www.de-waldhoorn.nl/activiteiten/

Event locatie De Waldhoorn is de uitgelezen plek voor een groepsdiner, bedrijfsuitje, vergadering, receptie of familiefeest. Van een heerlijke BBQ tot een walking diner met verschillende hapjes, het is allemaal mogelijk bij De Waldhoorn. Met beschikking over 1 kleine zaal en 1 grote zaal, besloten terras en een picknicktuin hebben we zowel plek voor kleine groepen als grote groepen.

Boerderijwinkel
Onze naast gelegen boerderijwinkel biedt een ruim assortiment aan van lokale producten. Ben je op zoek naar een leuk cadeaupakket dan ben je aan het goede adres. Door het combineren van verschillende soorten Veluwse producten heb je een perfect cadeau voor elke gelegenheid.

Wallies Tiny Resto
Op hetzelfde terrein als De Waldhoorn vind je ook Wallies.

Wallies is een plek vol reuring dichtbij de natuur. Een Tiny Resto met Off Road Terras; een ongedwongen en gezellig fast-casual concept. Een hippe tent met voor ieder wat wils, waar families, toeristen en locals even kunnen pauzeren en ontspannen na een stevige wandeling of relaxte fietstocht over de Veluwe en kunnen genieten van de Fabulous, Fast Food Five. Toffe pizza’s, burgers, loaded fries, salades en sandwiches. Maak een pitstop voor een lekker Vers Veluws Boerderij ijsje. Bestellen kan aan de balie, via de bestelzuilen op de balie of via de QR-codes op tafel. Kies de bestelmethode die het beste bij je past. Bekijk hier de menukaart: www.bestellen.de-waldhoorn.nl

Groepen
Bij Wallies kun je ook met groepen terecht. Er is voldoende ruimte binnen, op het off-road terras en wanneer nodig maken we gebruik van de picknicktuin waar we ruimte hebben voor 70+ personen.

Je kunt een grote bestelling natuurlijk ook komen ophalen. Voor takeaway groepen vanaf 30 personen hanteren wij speciale tarieven. Voor groepsaanvragen mail dan naar: wallies@de-waldhoorn.nl

Bekijk hier de menukaart: www.bestellen.de-waldhoorn.nl

 

De Waldhoorn logo

Website: De Waldhoorn
E-mail: reserveringen@de-waldhoorn.nl
Tel: 0318-591239
Adres: 
Dorpsstraat 2, 6731 AT Otterlo


Website:
www.wallies-otterlo.nl
E-mail: wallies@de-waldhoorn.nl
Tel: 0318-592296
Adres: 
Dorpsstraat 2a, 6731 AT Otterlo

.

.

.

.