De Veluwse Wijnhoeve

Otterlo op de Veluwe

Otterlo op de Veluwe

De Veluwse Wijnhoeve, een bijzonder plekje om te overnachten.

Sinds 2022 wonen wij, de familie van den Berg op de Veluwse Wijnhoeve in Otterlo. Deze Wijnhoeve is een uniek stukje Otterlo, verstopt tussen de bomen. Er ligt ruim een halve hectare aan wijnranken en op het perceel zijn twee unieke verhuur accommodaties te vinden. Onze gunstige en rustige ligging ten opzichte van het nationale park de Hoge Veluwe is erg uniek. Dit willen wij graag met u delen. Wij kijken er naar uit u te mogen ontvangen!

De Veluwse Wijnhoeve in Otterlo heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de eerste bewoners van het terrein. Deze bewoners woonde in “T Ouwe Huus”, deze woning is in 2006 grondig gerenoveerd. De vorige eigenaren hebben de Veluwse Wijnhoeve met veel liefde en passie gerund. Zij hebben de wijngaard aangelegd en hiermee vele prijzen gewonnen. Daarnaast hebben zij ook de bomen rondom het huis geplant en hebben zij ervoor gezorgd dat er nog een huis werd bijgebouwd, de “Schaapskooi”.

In 1997 werd “T Ouwe Huus” uitgebreid met nog een woning, hier wonen wij nu. In 2009 is de “Schaapskooi” gebouwd, die ook verhuurd wordt voor een bijzondere overnachting op de Veluwse Wijnhoeve.

Wij zijn trots om het stokje over te nemen en de Veluwse Wijnhoeve verder te runnen. We kijken ernaar uit om u te mogen ontvangen en te laten genieten van de rust, de comfortabele accommodaties en de prachtige natuur op deze unieke locatie.

Website: De Veluwse wijnhoeve
E-mail: info@develuwsewijnhoeve.nl
Tel: 06-22926780  of 06-11134662
Adres:
Lontweg 1, 6731 EN Otterlo

 

Online boeken

.

.

.

.

.

.