De Veluwe Specialist

Otterlo op de Veluwe

De Veluwe Specialist

Otterlo op de Veluwe

Otterlo op de Veluwe

De Veluwe Specialist

Met een (elektrische) fiets geniet je zonder veel moeite samen met je kinderen van de Veluwse omgeving en kan je langs alle highlights van de Veluwe fietsen. Zo kan je in één fietstocht langs heidevlaktes, bossen, zandafgravingen en gezellige pittoreske dorpjes fietsen. En vanaf alle Veluwe Specialist locaties ben je binnen enkele minuten in de vrije natuur. De fietsen zijn voorzien van versnellingen en in hoogte verstelbaar.

Er zijn verschillende routes over de Veluwe beschikbaar. Als specialist van de Veluwe weten wij natuurlijk als geen andere de leukste plekjes. Zo hebben wij al diverse routes samengesteld. Maar heb je specifieke wensen? Dan kan je bij aankomst ook samen met de medewerker een leuke route uitstippelen. Denk aan leuke plekken om onderweg te ontdekken met je kinderen. Je fietst de route aan de hand van fietsknooppunten. Vervolgens kan je zelf met een goed gevoel op pad.

De routes gaan niet alleen door mooie natuurgebieden maar komen ook langs leuke Veluwse bezienswaardigheden. Kortom, er zijn veel routes mogelijk, en de keuze is aan jou.

Contactgegevens:
E-mail: info@veluwespecialist.nl
Telefoonnummer: 085-0645245
Veluwe Specialist Otterlo
Edeseweg 1 , 6731 AP Otterlo

.

.

.

.