De Roek Vakantiebungalows

Otterlo op de Veluwe

De Roek Vakantiebungalows

Otterlo op de Veluwe

Otterlo op de Veluwe

Kleinschalig en duurzaam familiebedrijf

Otterlo: De Roek Vakantiebungalows. De Roek is een kleinschalig en duurzaam familiebedrijf met 16 Finse bungalows, 3 tiny houses en 2 boshuizen gelegen in de bossen net buiten Otterlo. Onze bungalows liggen beschut met een eigen terras en tuin, waarvan een aantal omheind en geschikt voor huisdieren. Veel gasten komen graag bij ons om even van de drukte weg te zijn. Een plek om te genieten, alleen, als stel of samen met het gezin. Voor de beleving van kleinschalig en duurzaam in een ontspannen sfeer bent u bij ons aan het juiste adres.

Leuk voor kinderen: speurtochten op locatie. De Roek heeft een eigen unieke speurtocht: de Gloeiende Gerrit storytell. Aan de hand van een spannend verhaal en kennisvragen over de natuur wandelt u vanaf De Roek door het natuurgebied de Zandingsheide. Bij terugkomst volgt de ontknoping met een beloning. Voor de kleintjes is er op De Roek zelf een leuke kabouterwandeling ook met leuke luisterverhaaltjes en filmpjes.

Er is een gezellige kinderboerderij
aanwezig met veel dieren. Er scharrelen kippen rond en er zijn grappige kune kune varkens en geiten te bewonderen. In het knuffelhok kunnen kinderen met cavia’s en konijnen op schoot zitten. Elke dag mogen kinderen helpen bij het dieren voeren, eieren zoeken, de geit melken of uitmesten. Zij kunnen dan ook een hulpboerdiploma halen. Een leerzame beleving.
Wie dat wil en durft mag op ons paard Neil een begeleid rondje door de wei maken. Ook hebben we een bijenkorf voor onze eigen honing. Kom jij ook een kijkje nemen?

Spelen in de speeltuin met
fantasie prikkelende waterspeelplaats, goed voor uren speelplezier voor jong en oud, en een fijne nestschommel.

Op ons terras
met uitzicht op de speeltuin en de dieren kunt u onder het genot van een kop koffie/thee met appelcake genieten van de gemoedelijke sfeer. De bediening op het terras wordt verzorgd door onze deelnemers van De Roek Zorgbedrijf. De Roek is namelijk ook een dagbesteding locatie. Gebruik van de speeltuin en rondkijken op de kinderboerderij kan vrij, wij vragen u wel als ouder/begeleider om een consumptie te nuttigen op het terras terwijl de kinderen aan het spelen zijn. Het terras is geopend van maandag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur.

In de omgeving
is veel te beleven. De Roek is door zijn ligging een uniek startpunt voor het maken van mooie wandel- en fietstochten. U loopt vanuit uw huisje zo het bos en natuurgebied ‘De Zanding’ in. Het Nationale Park De Hoge Veluwe met het Kröller Muller Museum bevindt zich op maar 1500 meter afstand. Wilt u iets verder dan treft u op 15 km afstand Burgers Zoo en het Openluchtmuseum. Langs De Roek loopt ook etappe 16 van het Veluwe Zwerfpad, onderdeel van het trekvogelpad van de NIVON.
Een vakantie bij de Roek vakantiebungalows betekent genieten van de rust, ruimte, privacy en de natuur in de omgeving van de Veluwe!

Website: De Roek Vakantiebungalows
Mail: info@deroek.nl
Tel: 0318-591757
Adres: Karweg 2, 6731 BX Otterlo

.

.

.

.

.

.

.

.

.