De herenboerderij

Otterlo op de Veluwe

Otterlo op de Veluwe

Logeren in een statige herenboerderij?

Een schitterende locatie, net buiten het dorp Otterlo, met het nationale park De Hoge Veluwe, met het museum Kröller Müller als buurman.
De Herenboerderij is een heerlijk ruime en gezellige accommodatie voor een familie en/of meerdere gezinnen. Geniet van het prachtige uitzicht onder de luwte van de bomen of op de veranda.

Neem een kijkje bij ons jongvee, geitjes, konijnen, kippen en pauwen. Er is altijd wat te zien en te beleven op De Houtkamp!

Waan jezelf een herenboer of herenboerin
De Herenboerderij is een gemeentelijk monument en heeft veel authentieke kenmerken die het huis een nostalgische sfeer geven. Samen met een smaakvolle inrichting mag je je even “herenboer” of “herenboerin” wanen!

Vanuit de sfeervolle ruime woonkamer heb je een prachtig uitzicht op onze boerentuin en het weiland waar ons jongvee loopt en ’s winters de schapen. Vanuit de grote woonkamer kun je via openslaande deuren naar de veranda om te genieten van de natuur. De Herenboerderij biedt ook veel ruimte om buiten te vertoeven. De woonkamer heeft naast de centrale verwarming ook een gezellige houtkachel.

Website: De herenboerderij
Mail: info@dehoutkamp.nl
Tel: 0318-591706
Adres: Houtkampweg 7 , 6731 AV Otterlo

.

.

.

.