Camping Beek en Hei

Otterlo

Otterlo op de Veluwe

Beek en Hei – Kamperen in rust, ruimte en een vriendelijke sfeer

 

In het hart van de Veluwe kamperen, zoals kamperen bedoeld is. Rust, ruimte, gastvrij en een vriendelijke sfeer; dat is camping Beek en Hei. Het haastige leven maakt even plaats voor het beleven en genieten van natuur en rust.

Centraal gelegen tussen natuurreservaat Planken Wambuis en Nationaal Park de Hoge Veluwe maakt camping Beek en Hei tot een prima uitvalbasis voor wandel- en fietstochten. Genieten van grillige zandverstuivingen, glooiende heidevelden en uitgestrekte bossen met edelherten, reeën, wilde zwijnen en een veelheid aan vogels.

De camping is het gehele jaar geopend. Het terrein is autoluw en het sanitair schoon en verwarmd. Elektra aansluitingen (6 Amp., merendeel van de bosplaatsen 4 Amp.) en watertappunten zijn op de kampeervelden aanwezig. Wifi is beschikbaar tegen betaling en gratis d.m.v. de wifi hotspot bij het Dagverblijf.

Ook is het mogelijk te verblijven in één van onze Trekkershutten, een zeer geschikte overnachtingsmogelijkheid voor een wandel- of fietstocht. De trekkershutten zijn voorzien van een kachel waardoor het ook in de winter comfortabel genieten is van de rust en natuur op kampeerterrein Beek en Hei.

Kamperen zoals kamperen bedoeld is, kom en ervaar!

Tel: 0318-591483

Adres: Heideweg 4, 6731SN Otterlo

.

.

.

.