Boerderij Mossel

Veluwe met kinderen

Boerderij Mossel

Boerderij Mossel is met recht een verscholen pareltje op de Veluwe…

Slechts te bereiken te voet, met de fiets of met paard via een zandweggetje waar geen auto’s te bekennen zijn.. Hoe bijzonder wil je het hebben?

Niet alleen kun je bij Boerderij Mossel heerlijk eten, drinken of lekker borrelen, je kunt hier ook overnachten. Dan mag je wel met de auto naar de boerderij toe.
Overnachten kun je hier met je gezin, met vrienden of met de hele familie. Slapen doe je afhankelijk van je gezelschap in de boerderij, een heuse pipo wagen of in een appartement. De keus is aan jou.

Midden in de natuur geniet je hier van rust, ruimte en al het moois dat de Veluwe te bieden heeft. En terwijl jij heerlijk geniet van een lekker bakje koffie of thee in de idyllische theeschenkerij, of bij mooi weer buiten op het terras; spelen de kinderen lekker in de natuurlijke speeltuin. Want ook daar is aan gedacht bij Boerderij Mossel. Is het even wat minder mooi weer of kom je langs in de winter? Dan is er binnen nog een leuk speelhoekje voor de kinderen.

Op dit prachtige stukje natuur komen de mooiste wandel en fietsroutes samen. De boerderij ligt aan een zandpad, ca 4 km buiten het dorp Otterlo. Hier is echt tot rust komen geen loze kreet, maar de werkelijkheid.

Komen jij en je kinderen ook dit prachtige pareltje midden op de Veluwe ontdekken?
Voor meer info over o.a. openingstijden en beschikbaarheid check de website.

Website: https://www.boerderij-mossel.nl/
Mail: info@boerderij-mossel.nl
Tel: 06-24600555
Adres: Mosselseweg 2, 6731 SK Otterlo

.

.

.

.