Blog – Style 03

Overnachten in een Pipowagen

Overnachten in een Pipowagen

OVERNACHTEN IN EEN PIPOWAGEN BIJ BOERDERIJ MOSSEL 

Afgelopen week mochten wij op een wel héel bijzondere locatie overnachten. Midden in de natuur, alleen te bereiken te voet, met de fiets of te paard, met de Veluwe als achtertuin; logeerden wij in een heuse Pipowagen bij Boerderij Mossel nabij Otterlo.💚 Wat een fijne, tiny en kneuterige wagen op wielen

Op uitnodiging van Boerderij Mossel overnachten wij in deze ’tiny’ pipowagen met schattige geruite gordijntjes voor de ramen, een 2 persoonsstapelbed van waaruit je naar buiten kunt kijken en genieten van de Veluwe als jouw achtertuin.

Wat vonden wij het fantastisch om een nacht te mogen logeren in zo’n bijzondere accommodatie. En de kinderen? Die waren er niet bij weg te slaan 🥰

Om het helemaal af te maken kun je ’s avonds tijdens schemering nog een spannende wandeling maken om de Veluwse ‘big 5’ te spotten. Een toffe ervaring voor kids en voor volwassenen!

En ’s ochtends staat er een heerlijk ontbijtje voor je klaar dat je kunt nuttigen buiten in de tuin bij de Pipowagen. Even wat minder mooi weer? Dan zit je lekker binnen.

Ook zin gekregen om zo’n bijzondere ervaring mee te gaan maken? Dat snappen wij! Deze pipowagen is het hele jaar door te huren.

Website: https://www.boerderij-mossel.nl/
Mail: info@boerderij-mossel.nl
Tel: 06-24600555
Adres: Mosselseweg 2, 6731 SK Otterlo

Uitgelicht: Camping Kikkergat Otterlo

Uitgelicht: Camping Kikkergat Otterlo

Camping ’t Kikkergat is gelegen in het pittoreske dorpje Otterlo. Deze prachtige camping is een perfecte ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven. De ruime kampeerplekken zijn geschikt voor tenten, caravans en campers.

Trek je wandelschoenen aan en verken de betoverende paden van de Veluwe, met zijn uitgestrekte heidevelden en weelderige bossen. Huur een fiets en ontdek de prachtige omgeving op je eigen tempo. Voor degenen die houden van wat meer actie, zijn er diverse sport- en recreatieve activiteiten beschikbaar in de buurt. Er is voor elk wat wils!

Camping Kikkergat Otterlo

Website: Camping ’t Kikkergat
Mail: contact@kikkergat.nl
Tel: 06-15143959
Adres: Lange Heideweg 7 , 6731 EG Otterlo

Win E-Chopper arrangement van 3 uur

Win E-Chopper arrangement van 3 uur

* WIN E-CHOPPER ARRANGEMENT VAN 3 UUR VOOR TWEE PERSONEN* 

Ga naar Instagram of Facebook?
> Volg onze pagina en laat een reactie achter.

Delen van dit bericht is fijn! Op 1 juni maken we bekend wie de winnaar is geworden! Deze prijs wordt aangeboden door Geert Tweewielers in Otterlo.

Ontdek de Veluwe met de e-chopper

Geniet van de prachtige paarse heide en de schaapskooi op de Ginkelse Heide

Bekijk het fraaie uitzicht over het Wekeromse Zand vanuit het uitkijkplateau Valenberg

Maak kennis met het diverse natuurgebied Planken Wambuis en zijn bewoners: paarden, Spaanse runderen, edelherten en wilde zwijnen

Laten de zandduinen en enorme zandvlakte van het Mosselse Zand je verrassen

Wallies tiny Resto

Wallies tiny Resto

Wallies is al generaties lang bekend in de buurt en populair bij toeristen, maar nu compleet vernieuwd! Met een nieuw concept, nieuwe keuken, nieuwe gerechten en compleet nieuwe uitstraling serveren we regelrechte favorieten met stijl.

Toffe pizza’s, burgers, loaded fries, salades en sandwiches. Ook is het IJspaleis alle dagen van de week geopend vanaf 12:00 uur. Maak een pitstop voor een lekker Vers Veluws Boerderij ijsje of één van de Frozen Limo’s.

We zijn van maandag t/m zondag van 11:00 tot 20:00 geopend!

Bekijk hier de menukaart. Wallies is te vinden aan de Dorpstraat 2 A in Otterlo.

Website vernieuwd

Website vernieuwd

De website is compleet vernieuwd. Veel informatie over het mooie dorp Otterlo.

Heb je vragen of wil je met je bedrijf ook op www.otterlo.nl? Neem gerust contact met mij op.

Wijnand van de Vendel
contact@vendel-ict.nl