Bistro De Wever Lodge

Otterlo op de Veluwe

Bistro De Wever Lodge

Otterlo op de Veluwe

Otterlo op de Veluwe

Restaurant voor iedereen 

Met een kopje koffie of goed glas wijn aan de bar van de bistro voel je je al snel thuis.

Laat je verrassen door ambachtelijke en pure gerechten van chef Maikel. Gemaakt met seizoensgebonden ingrediënten die we bij boeren en groentetelers uit de omgeving halen die je ook zelf als onze gast kunt bezoeken.

Bekijk hier het menu

CHEF’S TABLE
Heb je zin om lekker lang te tafelen en je op culinair gebied te laten verwennen? We verzorgen het met alle plezier. Als je het vooraf laat weten, kan dit in onze bistro. Chef Maikel stelt speciaal voor jou en je gezelschap een menu samen met verrassende gerechten en specialiteiten die je niet op de menukaart terugvindt. Neem plaats aan de chef’s table en kijk mee hoe alles in de keuken wordt bereid.

BOARDROOM
De Board Room is een fijne plek voor als je iets met elkaar te vieren hebt, apart van onze andere gasten. De ruimte kijkt uit over de heide, net als het terras dat erbij hoort en dat je helemaal voor jezelf hebt. Je kunt de Board Room ook gebruiken voor private dining of zakelijke bijeenkomsten en workshops.

FAMILIEFEEST
Oma die 80 wordt, een dochter die is geslaagd of een familiereünie. Wat de aanleiding ook is, voor ieder familiefeest kun je bij ons terecht. Samen wandelen in de bossen rondom de lodge, lunchen in de bistro of borrelen op het terras. We kunnen verschillende mogelijkheden aanbieden en denken graag mee over een invulling die goed bij de familie past.

TROUWEN
Vier de liefde bij de Wever. Omringd door de mooie natuur en in het bijzijn van familie en vrienden geven jullie elkaar het jawoord. In onze bistro en op het terras verzorgen we graag jullie receptie, diner of feest. Na afloop kunnen meerdere gasten lekker blijven slapen en samen met jullie de volgende ochtend met een ontbijtje nagenieten.

HIGH TEA
Op de menukaart van de bistro staan verschillende soorten patisserie die door onze chef zijn bereid. Je kunt ook zelf aan de slag en samen met vrienden of vriendinnen rondom de keuken van de bistro jullie eigen high tea samenstellen. Om na afloop aan een goed gevulde chef’s table eens goed van alle zelfgemaakte meesterwerkjes te proeven.

Website: De Wever Lodge
E-mail: verblijf@weverlodge.com
Tel: 0318-591220
Adres: 
Onderlangs 35, 6731 BK Otterlo

Reserveren

.

.

.