Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Paasbrunch bij De Waldhoorn

maart 31 @ 10:00 - april 1 @ 15:00

Pasen bij De Waldhoorn

Paasbrunch

Geniet tijdens de paasdagen met vrienden of familie van een uitgebreide brunchplank. Begin je brunch met een feestelijk bubbeltje vooraf ter ere van de Paashaas. Bij de Paasbrunch kan je o.a. het volgende verwachten; carpaccio, aspergesoep, pastei, croissants, Paasstol, diverse broodjes, hangop en nog veel meer lekkers(zie foto). Heb je allergieën of dieetwensen geef dit dan aan bij je reservering.

Bij mooi weer reserveren we een tafel op ons zomerterras, bij minder weer kunnen jullie uiteraard plaats nemen in ons Veluws restaurant.

Ook aan de kinderen is gedacht met een aangepaste brunchplank inclusief een feestelijk programma vanaf 10 uur. Reserveren voor de brunch kan tussen 11:00 en 14:00, kom je eerder i.v.m. het kinderprogramma? Geef dit dan aan bij de reservering. Deelname is gratis en aanmelden kan bij je restaurant reservering of mail naar wallies@de-waldhoorn.nl. Geef hier aan welke Paasdag, leeftijd en naam.

Volwassenen: 30 p.p.
Kids: 20 p.p.

Paas programma kids:
10:00 : Knutselen met de Paashaas ( t/m 8 jaar)
11:00 : Paaseieren zoeken met de Paashaas (t/m 8 jaar)
Daarnaast hebben we voor de avontuurlijke kleintjes levensgrote spellen en een speeltuin waar ze kunnen klimmen en klauteren.

Zonder brunch reservering kunnen de kinderen natuurlijk ook knutselen met de Paashaas en Paaseieren zoeken. Wel graag van te voren aanmelden zodat we hier rekening mee kunnen houden. Aanmelden kan via wallies@de-waldhoorn.nl

Het knutselen met de Paashaas vindt plaats naast De Waldhoorn bij Wallies.
Uiteraard valt er ook iets leuks te winnen voor degene die de meeste eieren heeft gevonden!:
Meer informatie: https://ap.lc/nzoIB

Gegevens

Begin:
maart 31 @ 10:00
Einde:
april 1 @ 15:00
Site:
https://www.de-waldhoorn.nl

Locatie

De Waldhoorn
Dorpstraat 2
Otterlo,6731 ATNederland

Organisator

Wijnand